Skadeberäknare till Werksta Danderyd

Nu söker vi dig som är erfaren skadeberäknare till en av Sveriges modernaste bilskadeverkstäder i Danderyd. Är du rätt person att tillsammans med andra skadeberäknare ge våra kunder högsta service vid skadeberäkning, bemötande och planering av utförda arbeten? Vi levererar alltid högsta kvalitet på Sveriges modernaste personbilsskadeverkstad för premiumbilar, såsom t ex Tesla, Audi, BMW, Mercedes, Bentley, Jaguar, m fl.


Vi erbjuder dig:

– Ett spännande arbete
– Goda utvecklingsmöjligheter och kontinuerliga utbildningar
– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag
– Möjlighet att vara med och påverka och vara viktig del i företagets utveckling


Du kommer att arbeta med:

Ett team av flera duktiga skadeberäknare och kundmottagare. Du träffar kunder dagligen, beräknar kostnader, dokumenterar skador på personbilar, planerar in arbeten, beställning av delar till den skadade utrustningen, har kontakt med försäkringsbolaget och kunden från det att bilen kommer in för reparation tills det att den lämnar byggnaden med högsta kvalitet.


Vi vill att du:

– Är en person med en stor portion social kompetens och är serviceminded
– Har erfarenhet från skadeberäkning i Cabas
– Är strukturerad
– Har B-körkort och har ett stort bil- och tekniskt intresse


Du är välkommen att skicka din ansökan till:
arbete@werksta.se

Har du frågor kontakta gärna ansvarig Patric Sjöholm 070-517 65 60, patric.sjoholm@werksta.se


Arbetsplats

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta-koncernen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med ca 400 anställda.
Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 25 000 bilar och målet är att inom några få år fördubbla antalet verkstäder i Sverige. Med hög tillgänglighet och god service vill vi
leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstakoncernen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande
skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS i Norge. Werksta-gruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.