Personbilsmekaniker sökes till Werksta (fd. Folkadoktorn) i Nacka

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i huvudsak att utföra service, mindre reparationer samt förebyggande underhåll på personbilar enligt tillverkarens anvisningar.


Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som diagnostekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana. Tidigare erfarenheter av märken från Volkswagen gruppen är meriterande.


Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bil intresse samt en god känsla för service. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.


Ansökan skickas på mejl till:

hasse@folkadoktorn.se
per@folkadoktorn.se